Peter Friis

telefon: +45 3161 0100

e-mail: kefasimage@gmail.com
CVR-nummer: 18 45 39 08

BANK

Merkur Andelskasse

Kontonummer: 8401 176 44 99

MobilePay: 3161 0100

FORMALIA

Alle billeder leveres i henhold til gældende lov om ophavsret. Copyright på billederne tilhører til enhver tid mig.

Ved offentliggørelse af billederne skal fotografens navn altid anføres således:
"Foto: Peter Friis/©Kefas Image". Billederne må ikke videresælges, udlånes eller overdrages til tredjepart uden forudgående skriftlig aftale med mig. Billederne må ikke manipuleres eller sammenkopieres uden forudgående skriftlig aftale med mig.

Yderligere forhold:


FOTOOPGAVER

Billeder taget til en given opgave (f.eks. portræt, bryllup eller reportage) kan frit benyttes af kunden inden for det aftalte formål. Copyright tilhører dog stadig mig.

KØB AF BILLEDER FRA ARKIV

Billedmateriale fra arkiv (eks. billeder fra galleriet og fotohistorier) må kun anvendes til et enkelt formål for hvert køb, og må ikke uden skriftlig aftale anvendes til anden brug. Billedmaterialet skal returneres eller slettes efter endt brug.

Ved køb af billeder fra arkiv til ophængning eller udstilling aftales pris individuelt.

DET MERE TEKNISKE

Billeder leveres enten som download eller på en CD vedlagt en kontaktkopi. På CDen vil der også ligge et digitaltfotoalbum. Billederne på CDen vil som standard ligge i maksimal størrelse og kvalitet (300 dpi trykkvalitet). CD og kontaktark er inkluderet i prisen.

Fremkaldelse af billeder (papirkopi) indgår ikke i prisen, men kan leveres efter aftale. Billederne fremkaldes på professionelt fotolaboratorium.

Billederne kan tilpasses den enkelte opgave - for eksempel webdesign, tryksag,  eller indramning - og de kan indgå i færdigt layout af for eksempel PR-materiale, bogtryk, rapporter, multimediashow etc.

Skal billederne bruges i forbindelse med et multimediepræsentation, kan jeg tilbyde, at redigere præsentationen med billeder, lyd og tekst, til et færdigt produkt, som efterfølgende kan afvikles på eksempelvis DVD eller publiceres på nettet.

Slideshows/multimediepræsentationer nettet leveres som standard i mpeg4-format. Produktion af sker på timebetaling, med mindre andet er aftalt.

PRISER

FOTOOPGAVER
500 kr./time. Der faktureres
minimum 2 times arbejde

KØB AF ARKIVBILLEDER
400 kr./stk. per opgave/oplag

priserne er eksklusiv moms

KØRSEL
2,5 kr./km. uden for Region Hovedstaden

opdateret 15/5 2019

Foto: © Mikkel Østergaard